Beats & Body Rhythm

Logo-BBRW (2)Candida IvoFeel the beat and move your body!
Combinatieworkshop Percussie en Dans

Ben je op zoek naar een originele invulling van je bedrijfsevenement, familiedag, vrijgezellenfeest? Dan brengen wij graag de spectaculaire Beats & Body Rhythm Workshop onder de aandacht. De ultieme party feature waarmee jouw feest gaat rocken! De Beats & Body Rhythm workshop.

De Beats & Body Rhythm workshop staat garant voor:

  • Opzwepende ritmes
  • Temperamentvolle moves
  • Exotische sferen
  • Positieve vibes
  • Een unieke beleving!

 

 

Waar percussieschool Brapewo en dansschool Cândidans hun krachten bundelen, ontstaat er iets magisch. Door roots en rhythm met de Samba verweven, laten de ervaren docenten je als geen ander een stukje Brazilië ervaren. Ze nemen een vleugje sambapercussie, voegen daar wat pittige sambadans bij en wat krijg je? Een energieboost die je gasten nog lang bij zal blijven!  Ideaal voor een personeelsfeest, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest: laat je gasten contact maken door muziek en dans en geef ze een ervaring om nooit te vergeten.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@candidans.nl

 

Extra informatie voor bedrijven

Neem uw gasten mee naar de Copacabana
Een workshop waarbij uw gasten zich even in het bruisende Rio de Janeiro wanen zal zeker goed worden ontvangen. De Brazilianen hebben het feestvieren tot een kunst verheven. De belangrijkste ingrediënten voor hun succesformule? Muziek en dans. De Beats & Body Rhythm Workshop bevat precies die elementen en kan worden toegepast in iedere denkbare situatie. Ideaal voor een personeelsfeest, teambuilding of trainingsdag, als spetterende aftrap van een symposium of een feestelijke afsluiting van een congres. Wij laten de deelnemers contact maken door muziek en dans en geven ze een ervaring om nooit te vergeten!

Inspirerende samenwerking percussieschool Brapewo en dansschool Cândidans
Wie zijn wij? Wij zijn ervaren docenten in Braziliaanse percussie en dans met ieder onze eigen percussie- en dansschool. Door roots en passie zijn wij met de Samba verweven. In de Beats & Body Rhythm Workshop bundelen wij onze krachten en voeren wij deelnemers mee naar Brazilië op de magische ritmes van de Samba. Door aan de opzwepende klanken van sambapercussie een pittig sausje van sambadans toe te voegen, creëren wij een zinderende energie die uw gasten nog lang bij zal blijven.

Beats & Body Rhythm Workshop op maat
Heeft uw evenement een bepaald thema? De Beats & Body Rhythm Workshop kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. Spelen er veranderprocessen, bijvoorbeeld bij een reorganisatie, of presenteert u in uw missie en doelstellingen nieuwe kernwaarden? Door uw thema te verwerken in de workshop brengen wij deze vaak abstracte ideeën tot leven. De ervaring leert dat deze ludieke benadering kan bijdragen aan bewustwording, begrip en motivatie onder uw teamleden.

Unieke combinatie met effect
Graag gaan wij voor uw situatie op zoek naar de perfecte balans tussen inhoud, interactie en entertainment. Wat u ook voor ogen heeft, de Beats & Body Rhythm Workshop geeft glans aan uw evenement. Over deze unieke beleving zullen uw gasten nog lang napraten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden en workshops? Wij informeren u graag. Neemt u contact op met Cândida Claassen-Dirks. Graag tot ziens bij de Beats & Body Rhythm Workshop!
                                                                                                                               

Comments are closed